Edwin
Beijersbergen

Over mij

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

In 2006 ben ik gescheiden van de moeder van mijn kinderen. Onze zoons waren toen 2 en 3 jaar oud. Gelijk vanaf het begin zeiden wij tegen elkaar: “We gaan het niet redden als stel, maar we gaan het goed regelen voor de kinderen.” Dat wil niet zeggen dat de communicatie altijd even goed verliep, dit hebben wij ook moeten leren. Ons geheim? Elkaar tijd met de kinderen gunnen. De dynamiek die dan ontstaat is mooi. En dat is wat ik andere ouders, maar vooral hun kinderen, ook gun.

Mijn naam is Edwin Beijersbergen (1968). Fanatiek tennisser, passief voetbalkijker en actief Bourgondiër. Van tijd doorbrengen met mijn jongens geniet ik enorm. Daarnaast heb ik een druk sociaal leven en een grote vriendengroep. Ik ben een netwerker, een teamplayer en altijd op zoek naar de verbinding met mensen.

Zo kan het ook

Ruim 20 jaar was ik werkzaam in de financiële dienstverlening. Veelal in leidinggevende functies, waarin ik medewerkers coachte om vanuit hun kracht en intrinsieke motivatie, aan hun ontwikkeling te werken. In die periode hoorde ik regelmatig, dat de moeder van mijn kinderen en ik, een voorbeeld waren voor mensen in een scheidingssituatie: zo kan het dus ook! Toen ik in 2018 vrijwillig besloot het roer om te gooien, was dit mijn motivatie om een specialistische opleiding te volgen op het gebied van scheiding en kinderen. Ik gun kinderen een fijne jeugd en ouders hun levensgeluk.

Meer lezen over hoe wij het doen? Bekijk artikel

Daar doe ik het voor

Ik vind het leuk en belangrijk om mensen te helpen, er te zijn en iets voor hen te betekenen. Vooral tijdens en na een scheiding is dit heel waardevol. Het is vaak een complexe situatie en mensen weten niet hoe ze hier goed mee om kunnen gaan. Maar je hoeft het niet alleen te doen: alleen ga je sneller, samen kom je verder! Ik breng mensen weer in verbinding met elkaar; leer hen zichzelf en de ander beter te begrijpen, zodat zij weer vanuit rust met elkaar communiceren en er een respectvolle band ontstaat.

“We hebben voor het eerst sinds lange tijd een normaal gesprek met elkaar gehad.” Als ik dat terugkrijg, is mijn dag goed. De positieve impact die dit namelijk heeft op de kinderen, is fantastisch. Daar doe ik het voor.

Wil je dit zelf ervaren, heb je vragen of heb je behoefte aan een kennismakingsgesprek? Neem dan contact met mij op.

Contact opnemen met Edwin