Wandelcoaching

Een verhelderende manier om in een rustige en natuurlijke omgeving kwesties te bespreken die je bezighouden en waaraan je wilt werken.

Tijdens een wandeling kom je letterlijk en figuurlijk in beweging. Het wordt helder in je hoofd. Je verstand en je gevoel komen meer in balans. Een wandeling door de natuur werkt bovendien rustgevend, waardoor je makkelijk kunt ontspannen.

Wist je dat de natuur ervoor zorgt dat je stemming en concentratie verbeteren, en dat stress afneemt?

Tijdens mijn wandelcoachingsessies zie ik niet voor niets vaak mooie dingen gebeuren! Mensen komen tot nieuwe inzichten en worden zich bewust van bepaalde patronen en belemmerende gedachten.

Ik vind wandelcoaching echt heel erg mooi!

Je kunt er dan ook voor kiezen om, tijdens het coachingstraject, een of meerdere sessies te laten plaatsvinden tijdens een wandeling over het strand, in de duinen of door het bos.

Wil je graag ervaren wat wandelcoaching voor jou kan betekenen, zonder een heel coachingstraject te doorlopen? Je kunt ook een losse wandelsessie van 2 uur boeken. Dan bespreken we de thema’s en vragen die jou in het leven bezighouden en waar jij aan wilt werken.

Tip: geef een wandelsessie cadeau aan iemand die dit goed kan gebruiken!