Online Programma:
Succesvol Scheiden Nederland

Het online programma waarin je leert om de moeizame communicatie met de andere ouder snel te veranderen in het belang van je kind!

Virtuele Training

In deze virtuele training -die direct downloadbaar is na aankoop- leer je om de omgang met de andere ouder te veranderen, je negatieve emoties te neutraliseren en de risico’s van de scheiding bij je kind te herkennen zodat je de beste zorg kunt geven.

  • Verloopt de omgang en communicatie tussen jou en de andere ouder moeizaam?
  • Geeft de scheiding je veel stress, wil je dat graag veranderen?
  • Merk je dat je kind last heeft van de scheiding en wil je het graag anders?
  • Wil je deze scheiding graag in het belang van je kind succesvol afwikkelen maar weet je niet hoe je dat moet aanpakken?

Dat is precies wat je allemaal gaat leren in het Online Programma: Succesvol Scheiden voor Ouders.

Tijdens deze online training worden de volgende onderwerpen behandeld:

Les 1: Omarm en verander je emoties
In deze les leer je om te accepteren wat er was, laat je gaan wat er is en vertrouw je op wat komt. Je verander je negatieve emoties een meer neutralere houding waardoor de omgang met de andere ouder verandert.

Les 2: Verander jouw taal in de taal van de ander
In deze les leer je elkaar beter te begrijpen en jouw taal te veranderen zodat er geen weerstand of conflict ontstaat. Hierdoor kun je meer ontspannen en met de andere ouder omgaan.

Les 3: Wat verandert er bij een scheiding
In deze les leer je hoe je het beste je kind kunt begeleiden tijdens en na de scheiding en welke signalen ze geven als het niet goed met ze gaat zodat je ze meteen de allerbeste zorg kunt geven.

Wat houdt de online training precies in?

Naast de 3 inspirerende videolessen, ontvang je een werkboek om het geleerde meteen toe te kunnen passen. In het werkboek vind je oefeningen die je na de les kunt maken en die ervoor zorgen dat je de omgang met de andere ouder kunt veranderen.

Heb je nog vragen tijdens of na de les? Neem dan gerust contact met mij op, ik sta voor je klaar!

Resultaat

  • Je kunt zonder stress met de andere ouder neutraal omgaan in aanwezigheid van je kind
  • Je hebt jouw taal veranderd in de taal van de andere ouder waardoor jullie minder strijd en conflicten hebben
  • Je weet wat er verandert voor je kind en kunt ze de aandacht geven die ze nodig hebben

Kosten

De investering in deze online training bedraagt € 298,- inclusief btw. Het online programma ‘Succesvol scheiden voor ouders’ is direct toegankelijk. Na aankoop krijg je een e-mail met inlogcodes en een link naar een speciale pagina waar je de lessen en het werkboek kunt vinden.

Wil je na het volgen van het online programma persoonlijke coaching? Dan krijg je de investering van het online programma terug.

Aanmelden